Dallas Mavericks tar emot Detroit Pistons i natt klockan 02.30. Jag tror på gästerna och spelar Pistons +1,5 till oddset 1.85 på Unibet .

Dallas Mavericks: 8-23
Detroit Pistons: 17-13

Jag har lite svårt att se varför Mavericks har blivit knappa favoriter här. Pistons är det bättre laget och har dessutom bättre form. Därför ser jag fint värde i det här spelet då vi ju får gratispoäng på Pistons.

Formen då: Mavericks har tre raka förluster medan Pistons har tre raka vinster. Mavericks förlorade senast hemma mot svaga Phoenix Suns. I den matchen var de favoriter med 6-7 poäng men föll ändå.

Spelschemat då? Mavericks spelade i förrgår och har alltså fått vila en dag inför den här drabbningen. Pistons spelade i söndags och har alltså en extra vilodag. Men Pistons har rest till den här matchen medan Mavericks alltså är kvar hemma. Så det är svårt att säga att det ena eller andra laget har någon större fördel av spelschemat.

Jag tror att Mavericks får svårt att hantera Andre Drummond här. Om Dirk Nowitzki hamnar i försvar mot Drummond så kommer det att bli jobbigt för den gamle tysken. Drummond är större, starkare och överlägsen fysiskt. Nowitzki kommer inte att kunna stoppa honom. Mavericks är dessutom ett svagt lag om man tittar på returtagningen och det kan bli en nyckel i den här matchen. Drummond kan komma att dominera under korgarna.

Pistons har faktiskt vunnit fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan. De har tre raka segrar borta i Dallas.

Jag tror att Mavericks dåliga form håller i sig. När de spelade hemma mot Suns häromdagen såg de riktigt svaga ut. Jag tror att Pistons vinner den här matchen.

Mitt spel: Detroit Pistons +1,5
Odds: 1.85 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip