Brooklyn Nets möter Oklahoma City Thunder i natt klockan 04.00. Jag tror att Thunder bygger vidare på sin vinstsvit och tar en övertygande storseger mot ett på pappret betydligt svagare Nets. Jag spelar Thunder -6,5 till oddset 1.84 på Unibet .

Nets: 9-14
Thunder: 11-12

Thunder, som har varit ett ojämnt lag under säsongsinledningen, kan vara på väg att hitta rätt nu. De kommer från tre raka segrar mot starkt motstånd (Minnesota, San Antonio och Utah). De har vunnit samtliga tre matcher med ganska få poäng (4, 2 och 6) men nu tror jag att de kan blåsa bort ett svagare motstånd och vinna med runt 10.

Nets har visat upp ett bra anfallsspel under säsongen hittills men nu ställs de mot ett av ligans bästa försvar. Jag räknar med att de kommer att få problem här. Jag tror dessutom att Thunders offensiv är bättre än vad siffrorna har visat hittills. Tack vare de senaste segrarna har pressen minskat på laget. Det tror jag att de mår bra av.

Här är det värt att notera att matchen spelas på neutral mark i Mexico. Dessa matcher kan tendera att få lite mer show-karaktär och då tror jag att det talar för Thunder som har tre superstjärnor som kan göra mycket på egen hand.

I grund och botten är det klasskillnad på de här lagen. Jag har varit skeptisk till Thunder under inledningen av säsongen eftersom de har blandat bra insatser med riktigt dåliga. Men nu kommer de för en gång skull med bra form. Nets gör mycket poäng mot lag som spelar sämre försvar men de står också för mycket turnovers mot bättre lag och jag räknar med att Thunder kommer att straffa dem i natt. Räkna med en ny stark insats av Westbrook och en enkel seger för Thunder.

Mitt spel: Oklahoma City Thunder -6,5
Odds: 1.84 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip