Denver Nuggets tar emot New Orleans Pelicans i sen match som börjar klockan 04.30. Jag litar på det starka hemmalaget och spelar Nuggets -3,5 till oddset 1.78 på Unibet .

Här handlar mycket om hur svårt det är att åka till Denver och spela bortamatch. Nuggets har vunnit 6 av sina 8 hemmamatcher den här säsongen. En förlust kom mot regerande mästarna Golden State Warriors och en mot Washington Wizards, som också är ett starkt lag. Annars bara vinster alltså. De kommer till den här matchen med tre raka hemmasegrar i bagaget. De har utan problem vunnit mot Orlando Magic (125-107), Oklahoma City Thunder (102-94) och Brooklyn Nets (112-104).

En annan faktor här är spelschemat. Nuggets har haft hela tre dagars vila inför den här matchen. Det är inte helt vanligt i NBA. Tre dagars vila innebär att laget har haft möjlighet att förbereda sig lite extra inför det här mötet. Det tror jag kan synas i natt. Pelicans spelade i förrgår så de har bara en dags vila inför matchen.

Alla som har följt årets Pelicans vet att deras två nyckelspelare offensivt är DeMarcus Cousins och Anthony Davis. Det är inget lag som kan plocka bort dem utan problem men Nuggets har faktiskt en duo som åtminstone kan ge dem en rejäl match. Nikola Jokic och Paul Millsap är två starka och bra inside-spelare. Kanske kan de minska Cousins och Davis betydelse en aning här, och i så fall försvaga Pelicans markant. Skulle detta bli en match med mer skott från perimetern så lär det vara till Nuggets fördel, eftersom de har visat upp ett bättre skytte hittills under säsongen.

Jag väljer att lita på det starka hemmalaget. Pelicans har varit för ojämna under säsongsinledningen. Jag tror att Nuggets vinner med 5-10 poäng.

Mitt spel: Denver Nuggets -3,5
Odds: 1.78 på Unibet
Insats: 2/5

This is the stats tab
This is the post tip