Här har jag hittat ett riktigt kalaslir i Euro League basketen som jag väljer att gå in hög insats på! I mitt fall innebär hög insats 3/3 units som är 3% av min spelkassa. Så, nog om det! Nu till matchanalysen:

Olympiakos föll extremt oväntat mot Galatasaray i förra hemmamatchen med 71-80. En match där man stod i oddset 1,10 pre game så en hyfsad skräll kan man säga. Laget hittade tillbaka till vinnarspåret snabbt efter en imponerande seger borta mot Crvena Zvezda med 64-66 efter förlängning och även fast Zvezda inte tillhör toppskiktet i Euro League så är det alltid lika imponerande att vinna i Belgrad. Nu är man alltså tillbaka i sin hemmaborg och ska ta sig an serieledarna Real Madrid som inte riktigt har rosat marknaden på sistone...

Som sagt, formen på Real kan ifrågasättas med bara 1 vinst på de 3 senaste matcherna. Först föll man mot Panathinaikos med 88-82 och detta följde man sedan upp med att förlora i den inhemska ligan mot Obradoiro med 90-83 (Madrid stod i oddset 1,12 pre game) men i förra EL matchen mot Barcelona blev det solklar vinst med 85-69.

1. Olympiakos är grymt hemmastarka i Grekland och kommer ifrån en moralhöjande seger mot svårspelade Zvezda.

2. Olympiakos förlorar nästan aldrig 2 raka hemmamatcher i följd.

3. Olympiakos besegrar de flesta lag på hemmaplan med god poängmarginal.

4. Historiskt sett så har Real Madrid väldigt svårt när de lirar borta mot Olympiakos. Vi får gå tillbaka enda tills 2005 för att hitta senaste vinsten! Sen dess är man uppe i 8 raka torsk...

5. Real Madrid har inte spelat särskilt bra basket de sista matcherna och motivationen kanske börjar tryta en del känns det som.

Där är några väsentliga punkter om varför jag tycker att grekerna är ett ypperligt bra spel ikväll med HCP -2,5 till det härliga oddset @2,03 :) Och som sagt, insats 3/3U från min sida ! Spelas hos min favoritbookie Pinnacle när det gäller basket.

Rygga på egen risk! Matchstart 20:00 !!

För fler spel så följ mig gärna på Twitter: @Incassbetting

This is the stats tab
This is the post tip