Portland Trail Blazers tar emot Houston Rockets i natt klockan 04.00. Jag tror att ligans hetaste lag tar ännu en storseger. Jag spelar därför Rockets -9,5 till oddset 1.91 på Unibet .

Portland Trail Blazers: 13-11
Houston Rockets: 19-4

Houston Rockets är ett lag med en otrolig form just nu. De har vunnit 14 av sina 15 senaste matcher och 8 raka. Tittar man på de där 8 raka vinsterna så är det idel överkörningar. De har vunnit alla matcher med mer än 10 poäng. 5 av vinsterna är med över 20 poäng.

Portland Trail Blazers form är desto sämre. De kommer till den här matchen med tre raka förluster, alla på hemmaplan. De har faktiskt bara vunnit 50 procent av sina hemmamatcher den här säsongen. Det är alltså inget urstarkt hemmalag det här.

En viktig detalj här är att Trail Blazers får klara sig utan skadade Jusuf Nurkic, som annars är en av lagets viktigaste spelare.

Rockets har verkligen sett bra ut sedan Chris Paul kom tillbaka från sin skada. Med Paul och Harden har Rockets ännu inte förlorat.

Den enda fördelen Trail Blazers har här är att de har fått tre dagars vila inför matchen medan Rockets har fått vila en dag. Men med tanke på hur bra Rockets spelar just nu kan jag inte tänka mig att de är särskilt bekymrade över att spela match igen.

I fjol vann Rockets två av tre möten mot Trail Blazers. Tittar man på de tio senaste mötena så är ställningen 5-5.

Mitt spel: Houston Rockets -9,5
Odds: 1.91 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip