San Antonio Spurs tar emot Detroit Pistons i natt klockan 02.30. Jag tror på hemmalaget och spelar därför Spurs -3,5 till oddset 1.90 på bet365 .

San Antonio Spurs: 15-8
Detroit Pistons: 14-8

Här är det intressant att kolla på spelschemat. Spurs spelade alltså match så sent som i går (förlust med 90-87 mot OKC Thunder). Men då vilade lagets stora nyckelspelare LaMarcus Aldridge. Där här är lagets tredje match på fyra dagar. MEN: det är även Pistons tredje match på fyra dagar. De spelade inte igår, men hade en back-to-back, fredag och lördag. Så man ska inte låta sig luras av att Spurs spelade i går. Det går inte att säga att Pistons har någon fördel spelschemamässigt.

Spurs är generellt ett bra lag när de spelar utan vila. Den här säsongen är de 2-2 i den situationen, men zoomar man ut och tittar på förra säsongen så vann laget 12 av 16 matcher då de spelade utan vila. De har en coach som är bra på att använda truppen i de här situationerna.

Spurs är väldigt pålitliga hemma. De har vunnit 10 av 12 matcher hemma den här säsongen och fem i rad. Pistons är också ett lag som är betydligt bättre hemma än borta.

Spurs har också bra historik mot Pistons. De har vunnit fem raka matcher mot laget från Detroit. I fjol vann de matcherna med 10 och 11 poäng.

Årets Pistons har imponerat under säsongsinledningen. Men nu har de sett lite sämre ut den senaste tiden. De har två raka förluster och detta känns som en match som inte passar dem särskilt bra. Spurs är ett smart lag som är bra på att utnyttja motståndarnas svagheter. De har ett av ligans bättre försvar och jag tror inte att Pistons kommer att kunna göra tillräckligt mycket poäng här. Att LaMarcus Aldridge kommer med pigga ben kan också få stor betydelse här.

Jag litar på hemmastarka Spurs som de senaste åren har haft ett övertag på Pistons. Jag tror att Spurs vinner med åtminstone fem poäng.

Mitt spel: San Antonio Spurs -3,5
Odds: 1.90
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip