NBA-basketen rullar på över jul. I kväll spelar jag på matchen mellan Washington Wizards och Orlando Magic. Jag tror att Magic kan göra match av detta och spelar därför Magic +11,5 till oddset 1.91 på Betsafe .

Washington Wizards: 17-15
Orlando Magic: 11-22

Orlando Magic började säsongen överraskande bra men har sedan kommit ner på jorden rejält. Det här är inget av de bättre lagen i ligan. Snarare ett av de sämre. Men Washington Wizards har inte varit tillräckligt jämna för att de ska få vara favoriter med 11,5 poäng här. Wizards kan mycket väl vinna matchen, men jag tror inte att det blir någon överkörning.

Magic kommer till den här matchen med sju raka förluster. De har svag form. Men Wizards har inte heller bra form. De har fyra förluster på sina sju senaste matcher. De förlorade senast mot bottenlaget Brooklyn Nets med hela 84-119.

Lås oss titta på spelschemat: Båda lagen spelade match så sent som i går. Men den stora skillnaden är att Wizards ska spela match på juldagen, medan Magic spelar först på annandagen. Juldagen är en klassisk NBA-dag. Det är en stor tv-dag och en matchdag som alla spelare ser fram emot. Jag tänker att WIzards redan nu har juldagsmatchen mot Boston Celtics i huvudet och att de kanske inte är så intresserad av att ”köra in i kaklet" här mot Magic. Skapar Wizards sig en ledning kan de säkerligen slå av på takten och då kan siffrorna hållas nere.

Om det finns trötta ben i Wizards efter gårdagens match kan de spelarna säkert hållas på mindre minuter i natt för att vara fräscha till juldagsmatchen.

Mitt spel: Orlando Magic +11,5
Odds: 1.91 på Betsafe
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip