Spelstopp i matchen har bolagen 16:00 men för att förtydliga så startar matchen 16:15. Detta är för att Örjans Vall ej är spelbar efter allt regn som kommit i veckan. Det gör att man nu flyttat matchen till en konstgräsplan.

Halmia har, med fem omgångar, inte mycket att spela för mer är stolthet och äran. Kommer inte nå upp till toppen men behöver inte vara oroliga för att kolla ner i tabellen. När Halmia spelar som bäst är man ett av de bättre lagen i den här serien. Problemet med det här laget är att lägsta nivån är för dålig och visar sig i alldeles för många matcher. Nu tycks dock formen vara väldigt god och tagit 14 poäng på de fem senaste. Det är inte direkt några 1-0 vinster man radar upp när man vinner utan kollar du på Halmia så kommer du få se mål. Halmia har gjort flest mål i serien med 53 mål.

Sju senaste för Halmia.
Dalstorp 3-1 (h)
Tenhults 2-7 (b)
Ullared 4-4 (h)
Sävedalen 1-2 (b)
Varbergs 6-1 (h)
Hittarps 3-2 (b)
Lindome 4-4 (b)

Eskilsminne rekade jag förra veckan. Både Ö1,5 mål samt dnb till dubbla degen. Vann enkelt med 5-1 borta mot Vinberg. Halmia hade som sagt gjort flest mål i serien men Eskilsminne är inte långt ifrån med sina 50 mål den här säsongen. Enligt mig har man den bästa offensiva uppsättningen i den här serien. När nu formen är kanon så tror jag man kommer hitta nätet flera gånger i eftermiddag. Tack vare den fina formen med 6-2-0 på de senaste åtta matcherna har man klättrat i tabellen och är i allra högsta grad med i racet om att gå upp.

Jag tycker väldigt mycket talar för att vi kommer få se mål i den här matchen. Första mötet i Helsingborg slutade med vinst för Eskilsminne med 3-2. Jag tror på ett liknande resultat i den här matchen men vem som vinner överlåter jag till någon annan.

Jag spelar Ö3,5 mål @1.80 hos Unibet med 4u.
Testar även Ö5,5 mål @5.20 1u.

This is the stats tab
This is the post tip