Som vanligt rekar jag Tenhults förlust. Senast 1-7 i röva på bortaplan mot Lindome som stod på 2 poäng. Tenhult har som ni säkert vet 0 poäng.
Tenhult är nu väldigt desperata,man hade bara 2 mittbackar i truppen när säsongen startade (Otroligt konstigt) och båda är nu skadade. Experimentet med att spela en ytter och en innermitt som mittbackar gick sådär efter 1-7 sist,då skall sägas att Tenhults målvakt Joakim Jans var bäst på hela planen!
Så nu har man iaf hämtat in en mittback från Husqvarna,förr 1992. Inget speciellt alls kan jag säga men han har mittback som sin position :)
Dessutom comeback av den förre kapten Tony Svensson som han hette då. Nu har han gift sig och bytt namn. Han kommer också spela mittback idag. Men han har alltså lagt av att träna och bara spelat lite forward i div 4. Nu skall han in i hetluften mot Torslanda otränad och utan matchvana. Skall sägas att detta är en kille som går in i 200 i alla situationer. Och utan rätt \"timing\" så kan det nog lätt sluta med att han kommer sent och jag blir inte förvånad om han får syna det röda kortet idag.
Annars inget nytt i Tenhult offensivt så man är lika lamslagna som tidigare där.
Sista viktiga infon angående Tenhult är att laget faktiskt har EN klass spelare för div 2. Och han är målvakt och är skadad :) Så idag står en 17 åring som är oprövad. Han har en match på den här nivån sen tidigare.
Med tanke på att Tenhult MÅSTE vinna idag är nog denna unga kille väldigt nervös.

Torslanda har jag ingen jätte koll på i år. Men dom ligger 3.a har 4 vinster 1 oavgjord och bara förlorat med 0-1 mot seriens bästa lag Tord. Nu möter man seriens överlägset sämsta lag. Jag tror verkligen Torslandas stabila lag skall fixa detta lätt. Faktum är att jag skulle kunna skrika ut att jag lovar 3 poäng till Torslanda om det inte vore för planen på Kabevallen som är allt utan bra. Så att man får 1.55 på Torslanda som skall vinna detta 100 av 100 är konstigt. Bolagen kanske har kollat in planen. Någon annan förklaring finner jag inte.

Oavsett så är detta ett MYCKET bra spel...

med tanke på 2 nya försvarare och en ung orutinerad keeper så är 2.25 på -1 mycket spelvärt även det!Det krävs egentligen bara att Torslanda petar in 2 bollar för Tenhult gör inte många framåt!! Även här hade jag satsat så mycket som NB tillåter om det bara var en perfekt plan. Men man kan inte få allt här i livet :D

Ursäkta för att dessa bonnrekar kommer samma dag som match,men jag vill veta så mycket som möjligt innan jag rekar.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip