Första reken från Bulgarien gick in, om än med väldigt liten marginal. Men det känns som att vi var värda det efter många jämna förluster senaste veckorna. Dagens spel blir i en dubbelmatch där jag tror att det svenska paret får det jobbigare än vad oddsen tror.

Golovanov/Krastev - Andersson/Söderlund

Det bulgariska paret kommer ha fint publikstöd i ryggen här och jag tror att dom kommer vara med ordentligt. Det är två spelare som är bollsäkra och har bra träff på bollen. Krastev har tagit stora kliv i utvecklingen sedan hans tid i Sverige och Golovanov är ingen stjärna men ändå parets bästa spelare.

Harald Andersson är en härlig spelare att titta på. Lugn, cool och är väldigt allround. Okej i returspelet och har ett mycket fint spelsinne och träff på bollen. Serven är hans Akilleshäl och det kan ofta straffa sig i dubbel. Hampus Söderlund är en slitvarg utöver det vanliga och även han allround. Dock stor och klumpig och tar stor plats när han spelar dubbel. Är lite väl vild och kan likväl sätta fem kanonsommar i rad som han därefter kan missa allt. Rent personlighetsmässigt kan jag inte tänka mig ett mer omaka par och jag har svårt att tro att det är dom själva som valt att ställa upp i dubbelspelet här.

Publiken kommer få bulgarerna att få lite mer energi än vanligt och jag tror att det omaka svenska paret kan få det hett om öronen och får de lite press på sig här så tror jag att detta kommer bli en stentuff match.

Ö73.5 bollar spelar jag med 7/10 Units.

3-2 Sverige?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip