Båda rekarna gick in. Alla fyra spel gick in. 23 units plus. Ja måndagen kunde knappast bli bättre! ✅ Nu har vi njutit av det en stund och nu mot nya spel och units!

Arcila - Karabec

Matchkvoter
Arcila 2-3
Karabec 0-5

Arcila var spelaren som tog måndagen från bra till grym efter hans seger till 2.75 i odds. Det tackar vi för! Han spelade upp sig under hela gårdagen efter en tung start. Och han måste vinna sina två matcher under tisdagen för att ta sig till slutspel. Gör han det? Kanske, men den här matchen vinner han med största sannolikhet. I vanliga fall spelar han inte jättemycket med sitt speciella material han har på backhandsidan utan vill söka upp forehand och attackera med den. Under kvällens match spelade han taktiskt rätt och det visar att han inte bars spelar i blindo.

Karabec rekade jag också under måndagen. Han var en ny bekantskap men efter lite sökning visade det sig att han är en para-spelare som inte riktigt håller måttet för denna turnering. 2-15 i set under måndagen talar sitt tydliga språk. Men kämpar gör han, och peppar sig själv ordentligt efter vunna bollar. Sånt som jag gillar att se hos en underdog!

Karabec har garanterat hyfsad koll på Arcilas material eftersom han möter mycket sådant i handikappklasserna. Men ska inte Arcila ändå vara för bra här? Jag tror det. Att han dessutom måste vinna för att ha chans på slutspel blir en till faktor till vinsten.

Arcila -1.5 set till 1.9 spelar jag med 6/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip