Vidare till ännu en turneringen på touren. Detta av challenger nivå och den spelas i Spanien. Några svenskar är på plats och de borde ha bra chans att gå en bit då det inte är någon superklass på turneringen.

Herrdubbel
Bouloussa/Lavergne (199/-) - Baciocchi/Piccolin (348/520)

Första kvalomgången i herrdubbel. Och ett par här tror jag vi kan få se några omgångar fram. Och det är inte det italienska paret utan det franska.

Fransmännen Bouloussa och Lavergne känns underskattade här. Varför? Bouloussa har tagit stora utvecklande kliv de senaste åren och även om han har en bra bit till att vara med i franska mästerskapstruppen så skulle jag inte bli överraskad om han är med i snacket om några år. Lavergne är en doldis som jag inte hittar någon information om angående spel på touren (fortfarande problem med gammal statistik vad jag ser på ittf). Men bra serve-retur och forehand har han och det är alltid bra när det kommer till dubbelspel.

Baciocchi och Piccolo. Nu är jag hård här, men det är två relativt intetsägande spelare. Två spelare med fina styrkor men svagheterna för tydliga och stora för att de ska bli riktigt vassa bordtennisspelare. För fladdriga i sitt spel, vilket kan betyda att de tillsammans här kan få 1-2 set där de spelar väldigt bra. Men nja, jag tror inte det. Det positiva de har här är att de är en högerhänt och en vänsterhänt, vilket är en fördel i dubbel.

Ser man till spelarstyrkan så är Bouloussa i särklass den bästa spelaren. De övriga tre är jämna och bara där är det en kraftig fördel för fransoserna. Att de sedan även är bättre i serve-returspelet gör att jag tror på dom här.

Bouloussa/Lavergne -1.5 set till 1.90 spelar jag med 8/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip