Då är de framme i 8-delsfinal i challengerturneringen i Polen. Relativt många skrällar har det varit, även om man tittar på siffrorna så hade det kunnat vara ett gäng till.

Duda (51) – Jorgic (141)

Här är det två spelare som har haft helt olika vägar fram. Duda har verkligen fått kriga sig vidare, oväntat hårt har han haft det. Jorgic har gått stabilt fram, men ändå tror jag att Duda tar hem detta.

Gårdagens matcher –
Duda – Robinot 4-2
Duda – Desai 4-3

Jorgic – Bobocica 4-2
Jorgic – Szocs 4-1

Duda är en tysk krigare. Spelar varken roligt, spektakulärt eller speciellt vackert. Men han kämpar mer än någon annan och det verkar fungera rätt långt ändå. Tight i spelet och duglig på det mesta egentligen, men som många andra med en forehand som största vapen. Han brukar vara väldigt trygg på den här nivån, och nu har han ju lyckats vinna båda dessa, men inte utan att vara illa ute. Men nog ska det lossna för honom nu?

Jorgic är en spelare på stark framåtmarsch. Har väl egentligen mestadels plockat sina poäng från u21-turneringar och inte många resultat på seniortouren. Grymt fin träff på bollen men har likt många andra yngre spelare en del kvar att förbättra i serve-returspelet. Har imponerat på vägen fram hit, inga problem alls egentligen och verkar vara i bra form.

Det brukar kunna vara så att när en duktig spelare har krigat hem en eller två matcher så brukar det rulla på sen. Just så tror jag att det blir för toppseedade Duda nu. Han är trots allt toppseedad och är i grunden den bättre spelaren här (än så länge i alla fall.) Jorgic har som sagt brister i serve-returspelet och just där tror jag att Duda kommer att visa sin styrka och styra spelet därefter. Väl i duellspelet är jag inte säker på att Jorgic är bättre än Duda heller. Nej detta oddset måste vi ta vara på.

Rak seger för Duda till 1.80. Ja tack! 9/10 units

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip