December är här, och missar jag inget så är det bara challenger och seriespel som väntar under hela december. En lite trött period kanske, men vi kämpar på.

Gavlas – Kuzmin

Två jämna spelare. Två jämna odds. Men tycker ändå att Gavlas får ses som favorit.

Senaste mötet
Gavlas – Kuzmin 3-2

Gavlas tycker jag är stabil och ändå går att lita på numer. Hade för något år sedan en hög högstanivå men visade inte den så ofta. Nu tycker jag att han visar en trygghet i framförallt försvarsspelet som han inte hade innan. Duglig på det mesta i spelet men har fin träff i duellspelet i framförallt forehand, men även relativt fin backhand.

Kuzmin har visat hyfsad form på sistone och kommer som vanligt vara med och fightas om slutspelsplatserna här, även om jag tror att han får det tufft och troligen missar slutspelet här. Har likväl som Gavlas en stor trygghet i spelet och visar sällan stora dippar. Dock visar han sällan dom fina topparna längre, vilket kan behövas mot så här pass bra spelare.

Gavlas känns överlag som den klart tuffare spelaren. Han ledde med 2-0 i senaste matchen innan han förlorade två set i rad med två bollars marginal, och i avgörande blev det stora siffror. Jag ser det som att det är en liten fördel till Gavlas. Tuffheten, senaste matchen men även att han är lite vassare i serve-returspelet, dessa tre saker gör att jag tycker att 1.83 är spelvärt.

Rak seger på Gavlas till 1.83 tar jag med 6/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip