Oj vilket stark omgång av Challenger series! Bästa på riktigt länge och denna omgången blir väldigt spännande att följa.

Horejsi – Konecny

Horejsi känner vi igen om man följt Challenger series ett tag. En väldigt speciell figur som jag har svårt att tro har många vänner på denna touren. Han gör allt för att vinna, även om det inte är vackert alla gånger. Vänsterhänt spelare med bra serve och dödande attacker. När han spelar som bäst sitter han även inne på bra forehandförsvar. Nackdelar verkar vara att han är en aning skruvkänslig, och att han enbart har gasen i botten som alternativ.

Konecny är en av de högst världsrankade som spelar på touren. Kommer med största sannolikhet gå till slutspel i denna tuffa omgång. Allround och tight spelare. Behärskar det mesta i spelet även om hans attackspel är starkare än försvarsspelet.

Ser man till spelstandard är Konecny favorit. Dock vill jag väga in att Horejsis spelstil, vänsterhänt med bra serve och dödande attacker, är något som Konecny historiskt sett inte gillar fullt ut att möta. Får Horejsi sin motståndare stressad över att han har problem med serven och rytmen i spelet så ser jag att Horejsi har god chans att gå vinnandes ur matchen här. Därför tycker jag att oddset är spelvärt.

2.20 på rak seger på Horejsi spelar jag med 6/10 units.

3-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip