Vem har bäst kvot i Bundesliga? Jo en svensk!

Dags för sjätte omgången av Bundesliga. Och vi måste börja här. För vem har bäst matchkvot i hela Bundesliga tror ni? Jo svenske Anton Källberg. 5-0 i matcher har han, wow vad imponerande! Och det är just honom jag förlitar mig på idag.

OBS! Det är fri uppställning i lagspel. Så ingen garanti att matchen spelas. Men ger er två bonusmatcher i slutet av reken.

Källberg (75) -Apolonia (39)

Här är ju frågan, det är ju problem med att hitta statistik i pingisvärlden just nu. Så har oddssättarna bara gått efter världsrankingen här? För de verkar inte ha koll på tidigare möten och resultat i Bundesliga.

Matchkvoter i Bundesliga -
Källberg 5-0
Apolonia 3-2

Så oerhört roligt och imponerande att se 20-åriga Anton Källberg ligga högst upp i statistiken. Spelandes för bästa klubben, Düsseldorf och tar för sig riktigt bra. Han har mött spelare som Steget, Assar, Duda men avfärdat alla. Har en av världens bästa servar och besitter ett tempo i spelet som jag inte tycker någon annan svensk besitter. Behärskar det mesta i spelets och nu hoppas vi både för hans och svensk pingis skull att utvecklingen fortsätter.

Apolonia. Nu blir jag tjatig här för alla som följer mig och mina rekar. Men jag tycker fortfarande att Apolonia är väldigt överskattad. En duktig spelare, absolut, men inte så bra som rankingen (även om han fallit till en mer rimlig nivå nu) och oddsen ofta säger. Väldigt bollsäker och allround i spelet. Vilket gör att han är trygg mot lite sämre spelare men har svårt att ta skalper då han inte har några riktigt starka vapen.

Tyvärr har jag inte statistiken dessa emellan. Men jag vet att de mötts ett gäng gånger och att båda har varsina vinster. Dock tror jag att Källberg har pluskvot på honom.

Formen, nivån, tidigare möten. Dessa tillsammans och ändå får vi 2.25. Det måste vi spela på.

Källberg rak seger mot Apolonia. 2.25 spelas med 9/10 Units.

3-1?

Bonusmatch
Mengel 1.90 mot Jorgic 8/10 Units
Assar 1.57 mot Habesohn 7/10 Units.

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip