Dagens första rek var klockren. Visst, bulgarerna spelade jämnt med indierna de två första seten men 3-0 talar sitt tydliga språk och underspelet gick in med god marginal. Nu vidare till kvällens singelspel.

Kizukuri (93) - Aruna (29)

Kizukuri gillar jag skarpt. Han påminner mycket om dem etablerade topp-20 spelaren Koki Niwa. Liten, ettrig med enormt snabbt spel. Dock har han en sak dom Niwa inte har, ett engagerande kroppsspråk som gör honom rolig att följa. Jag tror vi kommer få se den unge japanen i mästerskap inom några år! Spelade en riktigt sevärd match mot Ghosh i första omgången, där han vann 4-2.

Aruna den nigerianska publikfavoriten, vann igår en stenhård match mot Akkuzunmed 4-3. En match han kanske borde vinna enklare. Även han spelar en sevärd pingis. Inte mycket på tal om att låsa spelet i serve returspelet utan igång med bollen och spela dueller! Och har inte mycket till backhand att tala om, utan han lever på sin enormt täta forehand och ett fotarbete av bästa kvalitet.

Låter som detta kan bli en sevärd match va? Det är jag ganska säker på att det blir. Mängder av dueller och häftiga bollar blir det nog. Men varför vinner kizukuri? Först ska jag väl säga att det på ett sätt märkligt att den så mycket lägre rankade spelaren är favorit, men oddssättaren och jag har nog liknande tankar. Kizukuri är bättre än sin ranking säger och blir matchbilden som jag tror så ska detta gå vägen.

Matchbilden blir som sagt många dueller och kizukuris enormt snabba spel på uppstuds tror jag kommer passa Aruna väldigt illa. Kizukuri kommer få bak Aruna får n bordet och få honom att spela backhand, och då är japanen alldeles för stark.

Kizukuri rak seger till 1.61 spelar jag med 7/10 Units. Dessutom spelar jag -1.5 till 2.10 med 2/10 Units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip