Mycket bordtennis idag! Förutom finaldagen i Bulgarien så är det ligastart i tyska Bundesliga. Regerande mästarna Dusseldorf (med bla svenskarna Källberg och K.Karlsson) är favoriter i att ta titeln i år igen och det ska bli roligt att följa de svenska herrarnas frammarch!

OBS! Då det är fri uppställning i lagspel så är det ingen garanti att matcherna jag tipsar om kommer att spelas. Men jag ger er en bonusmatch i slutet av reken.

Kou Lei (28) – Jancarik (111)

Antingen vet oddssättaren någon mycket mer än mig eller så är detta ett av de största feloddsen på länge.

Kou Lei, Ukraina, har de senaste åren utvecklats från en helt okej och duglig europeisk spelare till att bli en europeisk toppspelare. Hur det utvecklingen kunde komma nu, mer eller mindre från ingenstans, förstår jag inte alls. Men imponerade är det! Han har enormt fin träff i både backhand och forehand, och är stabil och bolltrygg. Inget fantastiskt serve-returspel men även där stabil.

Jancarik. Tjeckisk spelare som har världsranking som helt speglar hans nivå. Är en stabil spelare mellan 80-120 i världen och kommer nog fortsätta ligga ungefär där. Stor i kroppen och känns klumpig i rörelsemönstret och har en osmidig spelstil måste jag säga. Men väger upp det med att vara allround och svår att ta sig igenom då han är stabil på det mesta i spelet.

Hur blir matchen då? Mja, jag väljer att inte fokusera så mycket på det utan fokuserar mer på nivån de båda spelarna håller. Kou Lei är alltså en av de spelarna som slåss om medaljer på ett individuellt EM, medan Jancarik är en spelare runt 100-strecket i världen. Nej det ska bara vara klasskillnad. Enligt mig är rätt odds runt 1.30. Det enda som stoppar mig från ett maxbet här är att det är ligapremiär och formen på Kou Lei vet jag därför ingenting om.

Kou Lei till 1.80 spelar jag därför med 9/10 units.

3-0?

Lycka till.

BONUSMATCH
Oikawa - Steger 2.62 6/10u

This is the stats tab
This is the post tip