Ikväll väntar ännu en omgång av franska högstaligan, Pro A. Kanske den mest sevärda ligan enligt mig då det är många intressanta spelare i ligan.

OBS! Som vanligt är det fri uppställning i lagspel så det är ingen garanti att matchen spelas. Men jag ger er en bonusmatch i slutet.

Lebesson - Chien Chen An

Lebesson hade en märklig fjolårssäsong då han väldigt överraskande vann EM i singel. För att sedan ha kraftig minuskvot i ligaspelet. Han har nu bytt klubb och verkar trivas aningen bättre där i alla fall. Likadant har han börjat relativt bra på touren och han verkar ha stabiliserat sin nivå ungefär på den rankingen han har nu. Väldigt aggressiv spelstil, det blir sällan dueller utan han går för att döda bollen. Och tittar ni på när han servar så är även det som en attack.

Chien, Taiwan är en spelare jag oftast tycker är väldigt överskattad. Sen blixtrar han till ibland och gör kanonmatcher mot riktiga toppspelare. Men det är ingen att lita på att han håller en jämn hög nivå. Lämnade WO på world cup, vet inte varför. Precis som lebesson är han vänsterhänt men spelar inte lika aggressivt. Jag klassat honom mer som en säker spelare med en bra forehand men relativt tam backhand

Ska Lebesson visa sig vara värd pengarna som klubben lagt ut på honom så är det såna här matcher han ska vinna. Och med den formen och lusten han visat upp hittills så ser jag honom som klar favorit. Han är egentligen bättre på det mesta i spelet och Chien måste ha en riktigt bra dag om han ska vinna mot fransmannen.

Lebesson till 1.72 spelar jag med 8/10 Units.

3-1?

Bonusmatch
A. Robinot 2.37 mot Ouaiche 6/10 Units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip