Pro A i Frankrike, det vill säga den franska högstaligan, har omgång idag och det ska vi spela på.

Obs! I lagspel är det fri uppställning, så det är ingen garanti att matchen spelas. Men jag ger er ett gäng matcher sist i reken.

Lundquist - Mattenet

Matchkvoter hittills i Pro A
Lundquist 5-3
Mattenet 1-3.

Vilket SOC av den gamle rutinerade Lundquist! Relativt tuff grupp som han vann enkelt. Besegrar två riktigt vassa européer i form av Franziska och Monteiro. Och kanske borde han ha vunnit mot Harimoto. Hur som helst kanske hans bästa internationella resultat på många år? Och det vid 38 års ålder. Väldigt tung forehand, speciellt i duellspelet, där man märker att hans forehand håller riktigt hög klass fortfarande. Vekt returspel, och i viss mån backhandspel.

Mattenet. Vad hände egentligen med honom? Topp-20 i världen för 5-6 år sedan. Nu verkar han vara en högst begränsad spelare. Gör inget väsen av sig alls och det är ingen spelare som skrämmer längre. Riktigt fin träff på bollen från både backhand och forehand och vill ha dueller. Men tappar bordet för enkelt och känns allmänt vek.

Lundquist har en hysterisk form just nu. Båda vill ha duellspel. Och med Lundquist form så tror jag att han just nu är klasser bättre just i det spelet. I serve-retur spelar de helt annorlunda och där har jag svårt att tänka mig vem som får styra.

1.72 på rak seger för Lundquist spelar jag med 9/10 units.

3-1?

Bonusmatcher(namnet först spelar jag på)
Persson - Ouaiche 1.61 7u
Q. Robinot - Gerell 2.20 5u
Salifou - Stoyanov 2.20 6u
A. Robinot - Pitchford 2.75 6u
Skachkov - Crisan 2.20 6u


Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip