Just nu spelas Nigeria Open. En typ av turnering jag tror att man skulle kunna hitta rejäla spelvärden, men tyvärr är afrikaner alldeles för sällan i europa och spelar så jag var alldeles för osäker igår för att ge ut några spel. Vi får se om det blir bättring på det. Men Challenger series fortsätter och jag ska ha två rekar därifrån, här den första!

Majoros – McCreery

Gårdagens matchkvoter
Majoros 0-3, -5 i set.
McCreery 0-3 -7 i set.

Bottenmöte efter första dagen. Men ändå tycker jag att det ska vara för stor nivåskillnad på spelarna för att låta bli att spela.

Majoros hade en tuff onsdag. Kollar man match för match är det inget att skämmas för då han mötte Szudi, Kosowski och Robles. Tre riktigt bra spelare, men jag tycker ändå att han åtminstone borde ha vunnit en av dessa matcherna, för den nivån ska han hålla. En skruvskicklig spelare som spelar lite avigt och vill rycka tempot i spelet. Bra backhandspel och serve-retur. En spelartyp som jag inte tror kan bli riktigt riktigt bra (topp-50 i världen) men som jag ändå tycker borde ha tagit större kliv än han har gjort det senaste året.

McCreery fortsätter att överskattas enligt oddssättarna. Förstår inte varför dom tror på honom så hårt? Absolut, han verkar ha en hög högstanivå och kämpar och sliter. Men nej, han ska vara klart sämst i denna omgången! Han mötte Folwarski igår, en deff, dvs en spelare du inte får rytmen mot, och där hade han det riktigt tungt. Enligt mig är han en spelare som kan spela bra ifall det blir racerpingis, dvs samma rytm och inga spektakulära saker.

Jag tror helt klart att Majoros kommer att rycka och lura bort McCreery. Majoros är dessutom en klart bättre spelare, och bara han inte är helt knäckt över sin dåliga matchkvot så ska han vinna här, och det med tillräcklig marginal för att det här spelet ska sitta.

Majoros -1.5 till 1.80 spelar jag med 5/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip