Franska ligan, PRO A, spelar sin andra omgång ikväll. Om jag inte missat någon så är det tre svenskar som spelar i ligan och de är alla tre ordinarie i sina lag. Just dessa kommer jag tipsa om, men i mina bonusmatcher som kommer sist i reken. Bonusmatcher? Jo därför att..

OBS! Då det är fri uppställning i lagspel så är det inte garanti på att spelarna möts. Därför ger jag er några bonusmatcher i slutet av reken.

Q. Robinot - Ouaiche

Rivalmöte inom fransk bordtennis. Lite så att de som spelar för bortalaget här, Villeneuve, är ett lag som samlar ihop de som inte riktigt platsar i franska landslaget och där får de chansen att visa att de faktiskt är något att ha.

Quentin Robinot kommer direkt ifrån Polens challenger tour där han gick till kvartsfinal, ett bra resultat för honom. Där tog det stopp mot finalisten Kaii Yoshida. Han spelar en rolig bordtennis och är lite känd för att göra spektakulära bollar. Söker ni på youtube får ni upp en del galna bollar. Är allround och är duglig eller bra på det mesta. Skulle vilja säga att han är en sämre version av franska ettan Gauzy. Kanske är det året då han tar ett kliv till i utvecklingen?

Ouaiche är som sagt en av alla som är utanför landslaget även om han kanske har nivån för att åtminstone vara med i snacket om en plats på mästerskapen. Men jag tycker mig ha sett en betydligt mycket trögare utveckling sista året och förra säsongen var ingen riktig höjdare för honom. Spelar även han spektakulär bordtennis då han gärna backar bak några kliv från bordet och har långa dueller.

Detta kommer bli en rolig match. Många dueller och få bollar med gnetspelet i serve retur. Just i serve retur är dock Robinot bättre och kommer nog få börja de flesta duellerna med övertag. Det tillsammans med god form gör att jag tycker detta oddset är spelvärt.

Robinot rak seger till 2.00 spelar jag med 7/10 Units.

3-1?

Bonusmatcher
Shihao 1.80 mot Lundquist 7u
Kwan 1.57 mot Skachkov 7u

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip