Och när ni andra sjusovare nu vaknat så blir det en till match att spana in ordentligt. Fler spel kommer läggas ut på twitter för de intresserade.

Samsonov (18) – Wong (14)

När var Samsonov så här lågt rankad senast? Har inte en blekaste aning, och med det fortsatta obefintliga statistiklagret på ittf.com så kan jag inte besvara denna intressanta fråga. Men är han dekis och trött? Nej det skulle jag inte vilja påstå. Nog för att hans kroppsspråk blir tröttare men spelmässigt hänger han fortfarande bra med. Han har fortfarande en av världens bästa försvarsspel och med hans stora räckvidd så är han svårpasserad när han spelar bra. En rutinerad och smart spelare som ofta får ut sitt bästa när det väl gäller. Väldigt bollsnål.

Wong då? Var topp-10 en bra stund men har nu glidit ut. Och det med all rätt. Efter förra succésäsongen då han på riktigt utmanade de bästa kineserna så har han känts lite sämre i år. Visst har han fortfarande en väldigt hög högstanivå men exempelvis under SOC i Stockholm i mitten av november så förlorade han stort mot Aruna, vilket inte ska få hända även om Aruna gjorde en bra turnering. Pennfattad men ändå en bra backhand, och slår enormt hårt med forehand. Är väl serve-returspelet som varit mer tamt än vanligt när jag sett honom den senaste tiden.

Matchbilden då? Jag tror att Samsonov kommer styra spelet via bättre serve-returspel, och då måste Wong komma upp i fjolårsnivån för att vinna. Det kan han absolut göra, men jag är inte säker på det. Lägg därtill att Wong hade stora problem med Aruna under SOC då han inte missade många enkla, och det är något som Samsonov inte heller gör om han spelar bra.

Jag ser detta som en 50-50 match. Och det erbjuds 2.75. Det tar vi!

Samsonov till 2.75 spelar jag med 8/10 units.

4-3?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip