Ni har hört det förr. Ny vecka, ny challenger series på intågande. En dag där jag tycker att jag hittat några intressanta spel, så vill ni följa alla mina spel så in på twitter och följ mig där!

Savill - Rakov

En jämn match enligt oddsen. En jämn match på förhand tycker jag att det också är, men med en liten lutning åt Savills håll. Här är varför.

Savill hade en tung omgång här förra veckan, 2-5 i matcher fick han och även om det inte var någon katastrof så var det en besvikelse. Så revanschlust borde finnas. Jag tycker man ser på honom att han har mycket spel i sig och med lite mer tyngd i spelet borde han kunna ta några kliv i utvecklingen.

Rakov, han har vi sett många gånger innan och oftast är han i bottenträsket och härjar. Det enda som han egentligen är vass mot (för sin nivå) är mot deff, men det har han ingen nytta av här. Relativt safe är han, i övrigt medelmåttig på det mesta.

Det är ingen högkvalitativ match vi ska se här, det kan vi ha klart för oss. Men jag tycker att oddssättarna blandar in Savills lite risiga omgång förra veckan här. Rakov är en tunn spelare och även om jag inte ser detta som någon gjuten seger så tycker jag att oddset på 1.90 på Savill är för högt. Och därför ska vi spela på det.

Rak seger för savill till 1.90 spelar jag med 5/10 Units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip