Ny omgång av challenger series väntar. Denna över tre dagar, onsdag till fredag. Och det är en direkt svag omgång anser jag. Klara favoriter över vilka som borde gå till slutspel. Här är det dock en jämn match enligt oddsen som jag tänker tipsa om.

Savill - Santos

Att detta ska vara en match som ska handla om slutspelsplatser på challenger series är ett väldigt svagt tecken. Men så är det i alla fall och därmed kan denna matchen betyda väldigt mycket.

Savill var en ny bekantskap för mig när han spelade för någon månad sedan. Och han imponerade på mig. Ingenting i spelet var väl egentligen någon wow-känsla till mänskligheten, men han var duglig på det mesta och kämpade järnet. Och det kan räcka relativt långt på en viss nivå. Hyfsat vass i duellspelet skulle jag vilja påstå.

Santos är en svenskbekanting då han bodde och tränade och spelade i Sverige och för svensk klubb. Sedan dess är det inte mycket man sett av honom utan han har mest hållit sig i Sydamerika. Nu tror jag att han spelar seriespel i Europa och passar väl därför på att ta ett stopp i metropolen Ochsenhausen. Ingen märkvärdig spelare alls, utan spelar ganska typiskt sydamerikanskt, dålig i serve-returspelet, men vill ha igång duellspelet där han är relativt trygg.

Detta känns som en match som det måste vara väldigt svårt för oddssättarna att bestämma oddset till. Vad ska de gå efter liksom? Jag tycker i alla fall av det jag sett av Savill och det jag tror mig veta av Santos nivå att oddset är lite väl högt på Savill. Det kommer bli massa dueller och där ska Savill vara den rappare och mer explosiva i matchen. Utöver det är det en jämn match med Savill som knapp favorit.

2.00 på raka segern på Savill tar jag med 5/10 Units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip