Spelet i Bulgarien rullar på! Hittills är jag och ni som följt alla mina spel denna veckan plus knappa 19 Units. Hade absolut kunnat vara ett gäng Units till, men dom ska vi ro åt oss idag istället! Jag börjar med en dubbelmatch.

Shetty/Amalraj (161/125) - Alexandrov/Kodjabashev(352/352)

Först och främst, det här är alltså en kvartsfinal. Måste vara en av de svagaste kvartsfinalerna i dubbel på en world tour någonsin. Båda dessa var seedade, det bulgariska paret i form av värdland. Så att ett par av dessa kommer till semifinal... Märkligt.

Shetty och Amalraj kommer från Indien, ett Indien på stark frammarsch. Alla utvecklas snabbt och gör bra resultat. Dessa två herrar är exempelvis två stycken som pingisvärlden räknat bort från de stora scenerna. Men som nu är här och gör bra resultat. Spelstilarna skiljer sig åt, shetty är en vänsterhänt slugger som har en fin forehand men är ojämn i spelet och kan komma in i omgångar då han missar en del. Amalraj är tvärtom, saft och bollsäker utan några egentliga vapen förutom att han på något vis alltid får tillbaka bollen.

Vet inte riktigt vad som bör sägas om det bulgariska paret. Kommer vara ivrigt påhejad av hemmapubliken, vilket kan ge dom energi. Men det är mer än så som krävs för att de ska vinna här. De båda är tama i serve returspelet men har fin träff på bollen. Sånt brukar synas tydligt när man möter bättre spelare att det räcker inte med fina slag när det mesta handlar om gnetspelet.

Kort och gott. Det indiska paret kommer vara alldeles för trygga här. Bättre i allt och om inte det bulgariska paret spelar som i trans ska det gå smärtfritt.

U72.5 bollar spelar jag med 7/10 Units. Jag väljer det istället för handikappspelet då jag inte tycker att 1.50 är intressant.

3-0?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip