Veckans andra challenger serie. Och det är den andra dagen av tre som denna omgången spelas på. Så här tänker jag –

Sriram – Kuzmin

Matchkvoter efter första dagens spel,
Sriram 3-0 9-2 i set.
Kuzmin 2-0, 6-2 i set

Två spelare som fått en bra start alltså. Båda har varit favoriter i sina matcher men jag måste ändå säga att Sriram har en mer imponerande onsdag av dessa två.

Sriram har tagit stora kliv i utvecklingen sedan första gången jag såg honom. Från en riktig randomspelare (sett till resultaten) här på challenger till att nu vara med i toppen och hota rejält. Och hans spelstil, det är en historia för sig. Den är väldigt speciell och det vinner han mycket på, vi nöjer oss så på förklaringen om honom, men har det i åtanke senare i reken.

Kuzmin kämpar på. Den gamle ryssen spelar mer och mer backhand för varje gång jag ser honom, innan det blir viktigt då han plockar fram lite av det gamla fotarbetet och spelar lite forehand. Trygg stabil spelare men saknar power i spelet som han hade i yngre år.

Vad mer ska vi tänka på då? Detta kan ju anses viktigt..

Senaste mötet (i måndags denna veckan)

Sriram – Kuzmin 3-0 (11-8, 11-6, 11-8)
Jag såg inte matchen. Men om inte Kuzmin hade en riktigt kass match, eller Sriram en av sina bästa någonsin så borde detta betyda att Kuzmin har ordentliga problem med Srirams väldigt udda spelstil. Hyfsad jämna set, men 3-0 är svårt att snacka bort.

Allt detta tillsammans gör att jag spelar på Sriram.

Sriram rak seger till 2.37 spelar jag med 6/10 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip