Onsdag, och dags för en ny omgång av Challenger series. Och ännu en gång är det riktigt bra klass på turneringen där bland annat Kamal Achanta bidrar med sin närvaro. Men det är en helt annan match vi ska ge oss på.

Sriram – Vrablik

Är du galen kanske ni tänker? Men nej det är jag inte, låt mig förklara mig.

Sriram har en unik spelstil. Ni som sett honom förstår vad jag menar. Om jag ska förklara för nya tittare så vet jag inte riktigt hur jag ska förklara det. Vet inte ens vad han har för material på backhandssidan, men jag tror det är ett anti han spelar med. Det är ett material som inte har någon egen skruv men vänder motståndarens skruv och ger en obehaglig bollbana och ett helt annat spel. Lägg där till en fullt duglig forehand och han kan vara en mardröm för många spelare som inte förstår taktiken.

Vrablik kämpar på. Den storväxta tjecken har bra träff på bollen och gör det bra även internationellt och även på Champions League scenen. Bra och nuförtiden en ganska ovanlig backhandserve som han lever mycket på. Bra koll på skruv och är tight och tät i spelet.

Sett till nivån på spelarna så är det inget snack, Vrablik är den klart bättre spelaren. Men sen lägger vi till detta –

Senaste mötet –
Sriram – Vrablik 11-6, 11-3, 11-9.

Ren och skär kross. Jag såg inte matchen men jag tolkar det som att Vrablik inte trivdes alls mot Srirams märkliga spelstil. För inte bara att det blev 3-0, endast ett set var han med i överhuvudtaget. Och spelare som Vrablik som rör sig dåligt och förlitar sig på både backhand och forehand så har han inte heller någon backup-plan ifall han har problem med skruven, han kan inte söka forehand på allt eller liknande.

2.75 känns därför intressant och jag testar det.

2.75 på raka seger för Sriram spelar jag med 6/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip