Efter en tid av riktigt bra form blev det ett bakslag igår med 11 units back. Men såna dagar kommer, och bara jag och vi kämpar vidare i samma takt och på samma sätt så ska fler units trilla in.

Szudi – Folwarski

Gårdagens matchkvoter
Szudi 3-2, +0 i set.
Folwarski 2-4-2 i set.

Här blir det med stor sannolikhet den avgörande matchen för Szudi ifall det blir slutspel eller inte. Och en betydelselös match för Folwarski.

Szudi har gjort det rätt bra än så länge. Det är en väldigt jämn omgång med enbart McCreery som klart sämre, sen är det bara jämna spelare och det syns i resultattavlan där alla i toppen har viktiga matcher att spela idag. Szudi är en allround spelare med höga toppar och djupa dalar. Bra träff på bollen men lite tam i serve-returspelet.

Folwarski rekade jag igår. Defensivspelare med en helt okej offensiv. Blir dock lite överraskad över att han inte använder den mer än vad han gör. Blir oftast lite mer svårläst ifall en defensivspelare går till attack ibland. Folwarski kunde lika gärna ha varit med i fighten om slutspelsplatserna men lite marginaler emot sig så är han nu utom chans för att nå semifinal. Så en meningslös match är det enda han har att spela idag. Hur motiverad är han för det?

Motivation slår klass sägs det. Szudi är en bättre spelare och har väldigt mycket att spela för medan Folwarski är färdigspelad efter denna matchen. Jag hittar ingen information om hur Szudi är mot defensivspelare, men i och med hans träff på bollen så hoppas jag att han är fullt duglig. Och i så fall känns detta spelet bra.

Szudi -1.5 set till 2.00 spelar jag med 5/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip