Nej dagens spel blev helt fel. Visst, de hade setbollar till att troligtvis klara linan. Men det hade bara varit tur och bulgarerna var oerhört trötta och oengagerade. Märkligt. Det flyger ut ett gäng spel på Twitter. Så missa inte dessa!

Uda(248) - Konecny(72)

Uda, en av den stora mängden japaner som bara studsar fram. 16 år gammal och har inte spelat jättemycket på touren. Men här har han imponerat stort. 4-1 mot Devos i gruppen och 4-1 mot Harald Andersson i den sista kvalmatchen. Imponerande! Vänsterhänt med ett snabbt spel och en tung forehand. Som de flesta japaner alltså.

Konecny är fortsatt stabil på sin nivå och det känns som att han kommer hänga här i ett gäng år framöver. Allround men har sina styrkor i duellerna och då framförallt forehand som ger poäng. Direktkvalificerad till slutspelet här så gör sin första match här. Hur påverkar det?

Uda har imponerat stort och spelar han så här kommer vi få följa honom mycket i framtiden. En sak till ska vi ha i åtanke här, och det är att historisk sett har Konecny haft det svårt mot vänsterhänta spelare. Det blir annorlunda i serve returspelet och han verkar inte trivas speciellt bra med det. Så ja, jag ser nog Uda som knapp favorit här.

Uda till 2.20 spelar jag med 8/10 Units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip