Jag plockar ett spel till. Att detta är en säker seger säger jag absolut inte. Men det här oddset tänker jag inte vara orört!

Walker – Folwarski

Gårdagens matchkvoter
Walker 2-0
Folwarski 1-2

Engelsmannen Walker, fick en fin start på denna turnering efter en rysare mot Geraldo (på förhand en 50-50 match) och en stabil seger mot McCreery. Walker är en spelare som verkligen blandar och ger. Har gjort fantastiska internationella resultat, då främst i lagspel för England. För att sedan ibland vara en strykpojke. Men här verkar han vara i bra form så det ska inte vara något som oroar. Han är en allround spelare som kan det mesta, lite tunn i serve-retur kanske, men är tung i spelet.

Folwarski vann enkelt mot McCreery men annars förlorade han mot Geraldo och Kosowski. Är väl ungefär vad man förväntade sig av honom. Folwarski är en defensivspelare. Han påminner mer om Bluhm än Chtchetinine och Huszjak. Det i form av att han är mer osäker på deffen än Chtche/Huszjak men betydligt bättre offensiv. Tycker han just nu håller en sådan nivå att möter han en spelare som har hyfsat koll på hans spelstil och har en tung attack så ska han vara för tunn eller åtminstone krävs det att han spelar på toppen av sin förmåga för att vinna.

Vet helt ärligt inte hur Walker är mot deff. Men han bor och tränar i Ochsenhausen och de brukar ha defensivspelare i träningsgruppen så han borde ha tränat en del mot deff. Att han i grunden är den klart bättre spelaren behöver vi inte diskutera. Han har tunga attacker så får han bara hyfsad koll på Folwarskis underskruvar ska han vinna här. Oddset kan jag inte motstå!

Walker 1.90 spelar jag med 6/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip