Jag har redan gett er ett speltips, men jag tycker att jag hittat en till godsak som jag inte kan låta bli. Och vill ni ha ännu fler tips? Följ mig på twitter. Pingsidebetting.

Här tänker jag spela en dubbel, och den ser ut så här –

Lebesson (20)– Sirucek (162) 1.30
Yoshida (19)- Robles (93) 1.33.

Dubbeln ger oss 1.73 i odds.

Egentligen skulle det kanske räcka med att se världsrankingarna för att ha en anledning till detta spelet. Sällan är det så enkelt, men ibland är det så, och denna gången är det just så. Men jag ska förklara vidare.

Lebesson är regerande europeisk mästare i singel. En av de största skrällarna någonsin på ett EM? Hur som haver så har han fortsatt spelat bra på den internationella scenen och fortsatt att leverera bra bordtennis. Så bra att han är uppe på 20e plats på världsrankingen. Han spelar ganska otypiskt för en europé, väldigt snabbt nära bordet, släpper så gott som aldrig distansen till bordet utan försöker gå på knock hela tiden. Bra serve och riktigt vass forehand.

Sirucek har känts passé ett tag nu, men verkar ha vaknat till. Han sågs som tjeckiens nästa stora spelare men har stagnerat. Dock har han kvalat sig in här och det är väldigt bra gjort. Men feelingen är att han nog är nöjd med att ha gått så här långt. Han sitter inne på kanske en av europas vassaste backhand, men i övrigt en ganska medioker spelare (på den här nivån han måste prestera nu vill säga).

Nej, här ska inte Lebesson ha några större problem.

4-1?

Yoshida mot Robles då? Yoshida är en av de japanerna som krigar om platser på mästerskapen. Han surfar lite bakom de andra japanerna och får inte så mycket fokus. Blev faktiskt själv lite överraskad när jag såg att han låg topp-20 i världen. Men en väldigt bra spelare som ytterst sällan förlorar mot någon sämre spelare, det är mer så han har klättrat upp hit än att han tagit skalper.

Robles kan spela väldigt bra ibland, höga toppar och djupa dalar får man säga. Att han tagit sig ur gruppspelet är ett tecken på att formen är bra. Men kan han verkligen stå emot Yoshida här? Nej jag tror inte det.

Yoshidas trygghet och det faktum att han ytterst sällan förlorar mot sämre spelare gör att jag tror hårt på honom. Någon lekstuga blir det garanterat inte. Men på något vis så kravlar han sig oftast ur kniviga situationer. Jag tror även att hans fart i spelet borde bringa problem för spanske Robles.

4-2?

Denna dubbeln ger oss 1.73 i odds. Och 8/10 units tänker jag spela.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip