Äntligen en stor turnering igen som brakar loss imorgon onsdag. Som man längtat och kommer direkt med en fin dubbel som ska ha stor chans till vinst.

Match 1: Mousesports - Valiance (1) 1.20

Enkel förklaring: Valiance är nöjdare än någonsin efter att har kvalificerat sig för sin första stora turnering. Imponerande men här tar det stopp. Mousesports kommer inte underskatta motståndet här för man vill verkligen inte förlora. Delvis är det lite pinsamt för man är flera nivåer bättre men även om man av någon anledning skulle förlora denna match så väntas en eliminerings match mellan förloraren av NiP och SK och det vill man verkligen inte att det ska hända för då finns det plötsligt stor chans till uttåg redan i gruppen. Mousesports vinner här.

Match 2: Team Liquid - Gambit (1) 1.43

Nytt tilskott i Liquid där Steel gick ut och Taco anlände där han senast spelade i SK. Mycket positivt eftersom han är en bättre Fragger än vad Steel är. Liquid börjar se starkare ut för varje dag och har nu ett väldigt intressant lag med många starka pjäser.

Gambit är helt under isen och har nyss bytt in-game leader från Hobbit till Seized, klokt val men man har inte vant sig riktigt än och Liquid har haft god tid att förbereda allt med Taco. Här vinner Liquid.


This is the stats tab
This is the post tip