Väldigt dåligt utbud idag och det brukar det va innan alla ligor brakar loss på tisdagar så en fin dag att vänta imorgon och goda förutsättningar att hitta bra spel under hela veckan.

Trots det dåliga utbudet har jag hittat en skräll till över 3 odds och det finns absolut till alternativ att ta Endpoint +1.5 till ändå hyfsade 1.62 hos Unibet .

Det jag kan börja med är att båda lagen kommer från rätt taskiga resultat förutom senaste turneringen när Endpoint lyckades ta sig till kvartsfinal i Copenhagen Games där tyvärr Rogue blev för mycket för britterna. Man lyckades ändå ta en karta av Rogue och det blev sen till slut 1-2.

Man har skaffat sig mer erfarenhet och det betyder mycket. Spelarna vågar lite mer och det är till det mesta positivt. Stjärnan enligt mig är väl 20-åringen Mightymax. Väldigt smart och kan göra det där lilla extra om han vågar.

På andra sidan står några polska halv duktiga spelare med Oskar "oskarish" Stenborowski i täten, ses som sjärnan i laget och han gör väl lite vad han känner för. Om Endpoint tar bort honom har chansen att man vinner ökat med väldigt mycket.

Därför spelar jag raka ettan på Endpoint till höga 3.10 men också fegar lite på +1.5 till 1.62.

Om oddset går rätt till ikväll så kan det komma upp ett nattspel.

Twitter: esport_experten

This is the stats tab
This is the post tip