Efter att Cloud9 spelat fruktansvärt dåligt utan någon som helst koordination så bröts till slut sviten på elva raka rätt. Vi glömmer Cloud9 och fortsätter idag med enligt många kanske det bästa laget i världen mot ett EnVyUs som kommit in på topp 30 igen och pekar lite uppåt trots förluster.

EnVyUs visade i Dreamhack Marseille att man kan slå bra lag och ge ännu bättre lag en match. Kartan är Train och det är en karta som sett väldigt bra för EnVy där Hadji har visat varför han blev uppflyttad från akademilaget. Förlorade senast igår med 16-14 mot Heroic och innan det med 16-14 mot FaZe.

Nu när man möter ett av världens bästa lag som är Astralis som nyss vann Marseille så ser man svårstoppade ut. Därför har Astralis fått ett så lågt odds som möjligt men jag tror detta blir en jämnare match än vad oddset säger. Astralis med nyaste tillskottet Magisk har inte fokuserat så mycket på Train på sistone och man spelade inte den en gång i Frankrike. Därför spelas handikappspelet +6.5 hos Betsson vilket betyder att EnVyUs behöver ta minst 10 rundor för att spelet ska rättas. Detta är Game 2.

This is the stats tab
This is the post tip