Astralis reken satt med nöd och näppe när de vann med 16-12 och därav satt -3.5 precis. Men tur är ingen tillfällighet eller vad är det man säger?

Nåväl, nog om det förflutna och istället blickar vi framåt mot morgondagen då jag har hittat ett riktigt fint spel!

Flipside ställdes idag emot sin storebror när de förlorade relativt enkelt mot ett starkt Navi, som var enligt de flesta och även mig ganska väntat. Guardian var i storform och så var även hela Navi, då finns det inte mycket att göra för ett lag som Flipside. Men imon möter de inget Navi, de möter istället Optic. Ett svagt Optic som såg väldigt dåliga ut idag mot Nip när de blev överkörda.

Detta är en måstematch för båda lagen, förlorarna i denna matchen åker ut direkt. Därav är det väldigt mycket på spel och mycket nerver. Detta gynnar Flipside då det har Blad3 som ledare som är en väldigt rutinerat ledare som har medverkat på många majors men detta är den första majorn för alla spelare i Optic och de har inte den rutinen som de spelarna har i Flipside.

Men allt är ju inte rutin, jag anser personligen att Flipside är ett bättre lag rent generellt och håller inte med oddsen där de står i 1.90. Detta hugger jag direkt med 6/8 units på bet365 . Lycka till vid rygg.

Följ mig gärna på twitter där jag rekar ännu mer spel @Gzon98




EDITERAD 2016-07-06 00.35:32

This is the stats tab
This is the post tip