Älskar verkligen dessa dagar med så mycket matcher. Tidigare slog FaZe Hellraisers till fina 1.90 och om drygt två timmar finns det stor chans att Fnatic slår Sniper drabbat Heroic.

För och främst Fnatic, fina Fnatic som efter nåt år av att inte tillhöra toppen har man hittat harmoni och det kan vara tack var den nya in game ledaren, den uppflyttade spelaren från det gamla akademilaget och jag talar såklart om Maikil "Golden" Selim.

Tränat mycket på kartan Cobblestone och kommer från väldigt bra resultat på den. Kartvalet är inte det bästa för Heroic och nu när man fått lära sig att spela utan sin sniper Jugi så har man istället valt att sätta den flytta den på es3tag, snappi eller senaste tillskottet Rubino. Där är grunden till mitt spel förutom map övertaget. Fnatics Sniper JW har kvalifikationer över de mesta och nu när man ska möta spelare som inte är jättevana vid vapnet, iallafall inte det man spelar i första hand.

Stort övertag redan där för Fnatic och större skicklighets mässigt med på näst intill varje position ser detta verkligen bra ut på förhand. Därför spelas Fnatic -3.5 mot Heroic till 1.75.

This is the stats tab
This is the post tip