NiP vann enkelt innan och vi har skapat en lite längre Win Streak. Det gör mig lite försiktigare för man vill ju ha kvar den så länge som det går men känns som jag har hittat två väldigt starka spel som kan förlänga den.

Mousesports är ett lag som inte har nämnts som ett topplag men på sistone när man fått ordning på sina senaste tillskott har man ett extremt talangfullt lag. Nu när man möter VP så har jag fått reda på att Styko (en av spelarna i Mousesports) är out och vem ska vara tillfällig undrar ni? Ingen mindre än en av världens bästa och talangfulla spelare Aleksandr "S1mple" Kostyliev. Han har spelat med dem tidigare så han är inte helt okänd med miljön.

Kartan är Inferno och det är en bättre karta för Mouse än vad det är för VP även om Mouse åkte på stor däng mot Na'Vi senast (Där just S1mple spelar) Så har man bättre taktiker och bättre spelare. Speciellt med detta tillskottet. Vi kommer också få se mycket S1mple med rifle också istället för sniper då den är upptagen av Oskar.

Virtus Pro har inte den bästa formen och förlorat mycket på den på sistone, det också mot sämre motstånd än Mouse. Därför spelas Mousesports -4.5 på Karta 2 hos Unibet för 1.72. Lite modigare? Då finns också -5.5 på Betsson till 2.00.

This is the stats tab
This is the post tip