NBK hade inga problem i gårdagens match att hitta 17 kills eller fler. Idag spelar återigen Reason och jag tror man tar en komfortabel 2-0 seger och gå vidare mot finalen.

Dust2.dk eOddset Masters #14 pågår och där favoriterna Reason och Forcebuy spelar i varsin semi-final och Reason känner sig nog att man vill få ett kort slut på denna matchen där man är klart bättre än de på andra sidan.

För Reasons skull och för deras framtid vill man satsa på att vinna små turneringar som denna så man iallafall får visa att man kan.

Reason har bra individuell prestation där man som sagt laget kommer till en ny organisation då det är mycket positivt som kommer från det som till exempel att man både som spelare och lag vill visa sig för världen. Enda nackdelen är om man övertänker och mislyckas för att man försöker för mycket men känner nog inte bara jag att Reason har gjort det klart bättre än vad man skulle trott då resultaten har funkat fint.

Även om man möter sämre motstånd så är man på hugget och ska enkelt gå till final här i Dust2.dk eOddset Masters #14 och därför spelas -1.5 i karthandikapp på Reason till 1.83 hos bet365 .



This is the stats tab
This is the post tip