Det är dags för major, och nu gäller det för alla lag som har kvalat sig in att visa var de går för. Första matchen spelas idag fredag klockan 16.00, första omgången är lottad men det är fortfarande oklart vilka tider lagen ska spela.
I första omgången så finns det många bra matcher som det kommer komma upp spel tips på. Men nu har vi ett så kallat "vinnarspel" där jag tror att ett utmanarlag kommer att ta sig igenom gruppspelet och gå vidare till mainstage. Laget jag tror kommer gå vidare heter Vega Squadron. Vega tog sig vidare till Majorn via Main Qualifier.

Vega är ett lag som har en väldigt aggressiv spel stil och där man säger att 5v5 är det sämsta vi kan spela. Det vill säga att de gillar att spela i alla olika former. Vega tog sig vidare genom att slå Renegades, Faze och Liqiud. Man slog favoriten Faze enligt Unibet med 16-6 där man visade att man har det som krävs för att kunna gå långt i denna turnering.

För att ta sig vidare behövs 3 vinster i best of 1 och det tror jag Vega Squadron kommer att göra det är extremt bra när det gäller bo1 och man börjar turneringen mot laget North som då är ett "ledgens" lag det betyder att de var top 8 i senaste Majorn PGL Krakow

Jag spelar att Vega Squadron tar sig vidare till 2.50 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip