Endast en match i nattens NHL men visst finner vi spelvärde även denna gång. Detroit tar emot Tampa Bay. Båda lagen har tre vinster, en förlust och en vinst efter ordinarie tid. Tampa både gör och släpper in många mål. Detroit har varit ganska målsnåla så här långt tills senaste matchen då man gjorde hela sex mål på stackars Vegas.

Spelet vi siktar in oss på är Detroits Dylan Larkin att göra poäng i matchen @ 1,85 hos Nordicbet .

Detroits andrakedjan har varit mycket giftig så här långt med Anthony Mantha och Dylan Larkin som till en början hade med sig Martin Frk, men som senaste matcherna fått in Justin Abdelkader som tredje kille framåt. I första matchen (hemma mot Minnesota) satte Larkin ett power-play mål. Säsongen andra match en assist borta mot Ottawa. Borta mot Dallas i tredje matchen assist till Red Wings andra mål. Även borta mot Arizona fixade Larkin två assist. Senast mot Vegas såg han ut att bli poänglös men ordnade en assist i sista perioden och höll poängsviten vid liv. Brukar få mycket istid och har som minst haft 15 min och som mest nästan 20 min. Skjuter inte så mycket utan lägger hellre fokus på det han är bäst på, assistera till andra. Då det finns många duktiga spelare i Detroit så är det kamp om power-play platserna men Larkin får i bland chansen men så här långt bara en poäng i PP.

Tampa är inget dåligt lag men har så här långt släppt in många mål trots att man fått spela fyra av fem matcher hemma. I säsongen hittills ända bortamatch släppte man fem puckar och på det hela taget så har det trillat in 16 mål på

This is the stats tab
This is the post tip