Hajduk levererade i går och pengar in på kontot. Satsande AGF Århus torskade premiären mot Horsens och är ute mot revansch. Möter nykomlingen Hobro på hemmaplan.

Första omgången
AGF - Horsens 1-2 (6-4 i hörnor)
Hobro - Helsingör 2-1 (6-6 i hörnor)

Århus har som sagt en liten satsning på gång och har värvat flertalet meriterade namn. Pierre Kanstrup och allsvenska bekantingarna Jakob Ankersen och Tobias Sana är några av dessa. Men premiären blev en fadäs. Torsk 1-2 mot gnetiga Horsens. Det var inte den start som laget räknat med och jag tror AGF kommer vara bra mycket mer skärpta från start i dag. Hobro är nykomling och gör sin första säsong i högstaligan. Fick en perfekt start genom att besegra en annan nykomling, Helsingör, med 2-1 i hemmaplanspremiären. Inget riktigt test vad som väntar på den här nivån således. Det kommer i Århus i stället. Jag tror att Hobro kommer backa hem från minut ett och att AGF kommer få tid med boll. De löste sex hörnor mot Horsens och jag tror att de kan göra det igen här. Kanstrups långa inkast kan bara det ge en eller två hörnor med sig.

Preliminära elvor (Tipsbladet)

AGF (4-4-2): Jovanovic – Mikanovic, Kanstrup, Backman, Møller – Spelmann, Amini, Sverrisson, Ankersen – Sana, Rasmussen

Saknar: Jesper Juelsgaard er fortsat ude hos AGF, der også må se bort fra Mikkel Rask. Alexander Juel Andersen sidder også over og erstattes af Mustpah Bundu i truppen.

Hobro IK (4-4-2): Rask - Bøge, Minor, Justesen, Kopplin - Mikkelsen, Brix-Damborg, Hammershøy-Mistrati, Olsen - Kirkevold, Babayan

Saknar: Yaw-Ihle Amankwah og Wilfried Domoraud

SPELTIPS
Lirar AGF över 5,5 hörnor till 1,91 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip