Speltips från Cypern hämtas ikväll 19:00. APOEL gästas av Athletic Bilbao i Europa League.
Det första mötet slutade 3-2 till Athletic på spansk mark efter ett sent reduceringsmål från gästerna.

(Båda lagen gör mål) klickas hos Bethard till 1,90.

Det första mötet var spelmässigt en total överkörning från spanjorerna. Trots det så lyckades APOEL få med sig ett fullt godkänt resultat inför kvällens returmatch. Båda lagen roterande i helgens ligamatcher för att kunna ställa ut starkast möjliga lag ikväll. Så räkna med två högmotiverade lag!

Likt det första mötet tänker jag mig en del mål även ikväll. APOEL måste gå för seger ikväll för att ta sig vidare och chanserna för att avancera i turneringen känns relativt goda. Cyprioterna är ett avsevärt mycket bättre hemma kontra bortalag samtidigt som Athletic har haft enorma problem på resande fot.

Ska Athletic Bilbao ta sig vidare till åttondelsfinal så lär det krävas minst ett mål från gästerna. Faktum är att senaste gången APOEL gick mållösa från en hemmamatch var 2015!

Bilbao är i grunden ett bättre fotbollslag och visade prov på sin fina offensiv i det första mötet. Defensivt har det sett svajigare ut och så även mot APOEL. Cyprioterna hade inte mycket till eget spel och inte speciellt mycket målchanser men effektiviteten var hundraprocentig.

Målsnitt i ligan:
APOEL 3,04 mål per match
Bilbao 3,08 mål per match

Båda lagen gör mål har gått in i 3/5 senaste matcherna för båda lagen.

Tänkbara lineups:

APOEL 4-3-3

Efrem Soteriou Aloneftis
Vinicius Bertoglio Morais
Alexandrou Yamberé Merkis Milanov
Waterman

Bilbao 4-2-3-1

Garcà­a
Muniain Eraso Williams
Iturraspe Beà±at
Balenziaga Elustondo àlvarez Marcos
Iraizoz

Ett hemmastarkt APOEL som går för seger och gjort mål i samtliga hemmamatcher sedan 2015 ställs nu mot ett i grunden bättre fotbollslag med fina offensiva kvalitéer. Luktar väl mål åt båda håll?

(BLGM) till 1,90 hos Bethard känns bra.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip