Arameiska Syrianska - Sirius

Försäsongsmatcher
Sundbyberg - Arameiska Syrianska 2-3
Västerås SK - Arameiska Syrianska 5-0
BK Forward - Arameiska Syrianska 1-1

Arameiska Syrianska hade ett mycket bra 2016 och lyckades vinna division 2 södra Svealand samt kvalificera sig för gruppspelet i Svenska Cupen. Som nykomlingar i division 1 har laget fyllt på med flera värvningar där två stycken spelare sticker ut extra mycket. Matias Ledezma och Nahir Oyal har båda lämnat spel i Superettan för att förstärka Arameiska och dessa två spelare kommer definitivt höja laget. Oyal är dock inte tillgänglig till denna match pga. skada. Bortsett från Oyal har tränare Krasniqi samtliga spelare tillgängliga och Arameiska Syrianska förväntas ställa upp med en 4-3-3 uppställning.

Försäsongsmatcher
Örebro-Sirius 2-4
Sundsvall- Sirius 1-2
Malmö - Sirius 3-1
Östersund - Sirius 4-0

Förberedelserna inför säsongen har varit lite upp och ner för Sirius med en fin start på 2017 där man lyckats vinna över Örebro och Sundsvall. Träningslägret var dock inte lika lyckat då man förlorade båda matcherna och drog på sig flertalet skador. Laget har nu en ypperlig chans att studsa tillbaka efter de två raka förlusterna när man nu ställs mot Arameiska Syrianska. Sirius lägger stor vikt i cupen och kommer vara extremt motiverade att öppna gruppspelet med en vinst. Arvidsson, Eriksson, Haglund, Björkebaum, Jarl och Skoglund missar alla matchen, men Bergstrand kommer ändå kunna ställa upp ett mycket slagkraftigt lag. Ungefär så här skulle jag gissa:

Målvakt: Wicks

Backlinje: Larsson, Eiswohld, Pehrsson, Andersson

Mittfält: Gustavsson - Busch Thor - Vecchia

Forwards: Sarfo - Kapcevic - Sirelius

Även fast Sirius har haft det tuffare resultatmässigt i de senaste två matcherna så kommer laget med stort självförtroende inför den här matchen. Sirius har de senaste åren varit väldigt starka i Svenska Cupen och laget förväntas nu ta en enkel seger i första omgången. Arameiska har under försäsongen inte imponerat defensivt med 9 insläppta mål på 3 matcher och att Sirius ska kunna utnyttja dem bristerna ser jag som stora. Jag spelar Sirius -1.5 till 1.775 hos bet365 (3/5 Units).

This is the stats tab
This is the post tip