Nattens höjdarmatch. Argentina mot Peru. Båda lagen har chans att knipa en direktplats till VM i Ryssland. Argentina har underpresterat och ligger "bara" på femte plats medan Peru gått starkt på slutet och är uppe på fjärdeplats. Det har dock kostat på för Peru som på de tre senaste dragit på sig inte mindre än tretton gula kort. Resultatet är att man till denna match har FYRA gubbar avstängda. Argentina har plockat sju gula på sina tre senaste så även dom kan spela tufft emellan åt.

Känns på förhand som att det kommer bli en stenhård fight om varenda boll på La Bombonera och ingen av spelarna lär vika ned sig eller fega i närkamperna. Hårt tryck på domaren så klart som nog gör bäst i att ladda kortleken och stämma i bäcken från start annars finns risk att det urartar. Wilton Sampaio som domaren lyssnar till brukar inte vifta med korten ofta när det gäller landskamper men här får han nog göra ett undantag den goda brassen.

Spelet känns fint då det oavsett matchscenario är god chans till många kort. Så länge det är jämnt så kommer båda lagen kämpa på och spela tufft. Om bortalaget mot all förmodan skulle ta ledningen så lär det bli än större tryck från Argentina och då är det rätt givet att man gör allt för att stoppa Messi och co med alla tillåtna och otillåtna medel. Får Argentina en bra start så kommer Peru få jaga och då de ljusblåa är skickliga på att hålla boll kan det leda till frustration och fula tilltag för att erövra bollen. Om det skulle rinna iväg målmässigt så är risken stor att det brinner på några spelare som ogillar att bli förnedrade. Bör även komma minst ett kort på tilläggstid om något av lagen leder och vill få tiden att gå genom maskning.

Spelet över 5,5 kort i matchen tar vi utan att blinka. Argentina lär ta minst två och Peru snittar ju över fyra kort om man ser till de tre senaste matcherna.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip