Chelsea går för dubbeln den här säsongen. Jag tror chanserna är stora när finalen ska avgöras på mäktiga Wembley Stadium.

Arsenal klarade inte Champions League utan får spela Europa League nästa säsong och det är inte harmoni i klubben. Kan rädda upp säsongen lite med att få lyfta en buckla men det tror jag blir väldigt svårt. Till dagens match är det frågetecken för flera försvarare. Koscielny, som är deras bästa back, är avstängd efter det röda kortet han fick förra helgen. Gabriel har problem med ett knä och kommer inte till spel. Mustafi är tveksam till spel, då han har varit sjuk i veckan. Även Gibbs är ett frågetecken inför matchen. Skulle kunna bli Per Mertesacker som får starta sin första match på 13 månader.

Chelsea vann ligan och har nu utmärkt läge att vinna dubbeln i England. Imponerande av Conte att lyckas få ihop laget under första säsongen och hitta balansen mellan defensiven och offensiven. Har kunnat koncentrera sig på den här matchen ett bra tag och har full trupp. Conte har också, liksom Wenger, problem med att sätta ut en elva men det är mer för att konkurrensen är så stor.

Båda lagen kommer att gå fullt ut för den här titeln men med Chelseas trupp och den fina formen man befinner sig i så tror jag man kommer kunna straffa Arsenal i deras defensiv. Chelseas defensiv har inte sätt hundra ut på slutet och där kan absolut Arsenal störa Contes lag.

Jag spelar Chelsea Ö1,5 mål @1.80 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip