Testar över 2,5 mål i Arsenal-CSKA Moskva.

Har varit inne på det tidigare:
De senaste säsongerna har det gått att skönja en ny trend i CL och EL vad gäller förstamatcherna. Det som tidigare ofta var tajta och målsnåla matcher blir nu ofta mer öppna. Ett par exempel:
11/16 "förstamatcher" gick ö2,5 i förstarundan av EL-slutspelet..
5/8 i nästa runda.

6/8 "förstamatcher" gick ö2.5 i förstarundan av CL-slutspelet.
2/4 "förstamatcher" gick ö2,5 i tisdagens CL-kvartar.

Nu saknar Arsenal visserligen cupavstängde Aubameyang, men en potentiell elva känns ändå rätt stark offensivt:

Ospina,
Bellerin, Mustagi, Koscielny, Monreal
Xhaka, Ramsey
Mkhitaryan, Wilshere, Özil,
Lacazette

Lacazette har varit en besvikelse den här säsongen, men fick göra mål senast efter att ha varit borta en längre tid. Borde vara revanschsugen och den här nivån borde passa honom.

Och CSKA:s defensiv är inte den bästa. Släppte in tre mål i dubbelmötet mot Lyon och det är inte många gånger Akinfeev håller nollan i Europaspel. 35-åriga Berezutski-bröderna och 38-åriga Ignashevich är ingen backtrea som borde skrämma någon.

Framåt då?
Gjorde mål i bägge mötena med Man United i CL-gruppen och gjorde tre borta mot Lyon. Om det nu blir en viss Wernbloom på topp eller inte återstår att se, men det finns helt klart offensiv kapacitet i laget. Och Arsenals defensiv är inte heller omöjlig att såra. Östersund borde gjort mål på sin egen hemmaplan och gjorde två på Emirates. Nu har Arsenal visserligen tre nollor på de fyra senaste, men det känns mer som tillfälligheter. Den där defensiven kan alltid krackelera när de sätts på prov.

Arsenal skulle kunna klara den här linan själva om de har en bra dag, men jag tror även CSKA har bra chans att näta. Tror på en relativt öppen match där Arsenal drar längsta strået till slut.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip