Arsena asianl -1 hemma mot Leicester testas.

Uddamålsseger för hemmalaget = Push & cashen tillbaka.
Tvåmålsseger för Arsenal = Vinst på spelet.
Poäng för Leicester = Förlust på spelet.

Ni som hängt med på sidan ett tag vet kanske att jag är Arsenalsupporter och att mina rekar gällande dem oftast backar upp motståndarlaget. Inte så konstigt, då snart 20 års supporterskap härdat en och lärt mig att dipparna kommer. Som ofta uppbackat topplag är oddsen på Gunners också ofta väldigt låga. Här tycker jag dock inte det, här ser jag en Arsenalseger framför mig.

Visst, ett gäng riktigt tunga avbräck i hemmalaget: Koscielny, Sanchez, Cazorla och Özil är out. Men en tänkbar elva känns enda rätt så stark:

Cech
Mustafi, Mertesacker, Monreal
Bellerin, Xhaka, Elneny, Kolasinac
Iwobi, Welbeck
Lacazette,

Visade i förra veckans Community Shield upp ett rätt bra spel. Trebackslinjen som implementerades med bra resultat i fjol känns spännande och ger mer stabilitet bakåt. Xhaka, som jag hackade mycket på, blev faktiskt allt bättre förra säsongen och jag tror han går mot en bra säsong i år. Lacazette känns redo att leverera från start.

Leicester jobbar vidare med den stomme som tog PL-titeln förrförra säsongen. Försvaret känns dock klart tveksamt och det råder stora frågetecken kring Mahrez framtid.

Tänkbar elva:

Schmeichel,
Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs
Mahrez, Ndidi, Amartey, Gray
Vardy, Iheanacho

Arsenal är starka hemma och fick en bra skjuts in i säsongen via Community Shield-titeln förra veckan. Trots avbräcken tycker jag laget ska ha en bra chans här mot ett begränsat Leicester.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip