Vi har en glödhet match som väntar på Emirates idag. Wenger och Mourinho har blivit en infekterad relation och det spär bara på denna match.

Arsenal Ö5,5 hörnor tror jag ska ha bra chans att hitta hem.

Lagens tre senaste matcher:

Tottenham - Arsenal 2-0 (14-5 i hörnor)
Arsenal - Leicester 1-0 (12-1)
Middlesbrough - Arsenal 1-2 (2-4)

Celta Vigo - Man United 0-1 (4-4)
Man United - Swansea 1-1 (5-2)
Man City - Man United 0-0 (7-4)

Arsenal har en chans att nå topp 4 då man har har två matcher att ta igen på City och Liverpool. Men det krävs seger idag för att det ska vara möjligt. Man har en bra chans att göra så men det tycker jag också bolagen tycker så hittar inte mycket värde där. Jag förlitar mig istället på att man får hörnor.

Arsenal brukar skapa en hel del hörnor på Emirates.
12 st mot Leicester
5 mot West Ham
3 mot Man City
Går vi tillbaka till hur det sett ut när storlagen kommit till Emirates ser det ut såhär:
7 mot Spurs
9 mot Chelsea
5 mot Liverpool

Man United kommer från att ha spelat i Spanien i torsdags. Man ska spela returen redan nu på torsdag igen. Mourinhos gäng kan max nå CL i ligan. Precis det ger även att vinna EL. Det enklaste vägen är genom EL. Motivationen tror jag kommer finnas där för att förstöra för Arsenal men tror det kommer vilas vissa nyckelspelare som Arsenal kan dra nytta av.

Man United är inget lag som brukar få hörnor och jag det känns som matchen kommer likna Uniteds match mot City på bortaplan för bara någon vecka sedan. United backar hem rejält och försöker gå på kontringar och det gjorde man bra i den matchen. Det går snabbt däruppe när man väl gör det och Arsenal kommer få det jobbigt där. City skapade 7 hörnor då och Arsenal ska ha fin chans att få lika många idag.

Jag spelar Arsenal Ö5,5 hörnor @1.90 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip