Östersund att göra över 0,5 mål spelas i torsdagens EL. Båda lagen gör mål är ett annat alternativ.

3-0 i match 1 och vilket lag som går vidare förstår nog alla. Det var klasskillnad i första matchen, framför allt i de avgörande momenten. Östersund kunde hålla uppe spelet hyfsat stundtals, men de sårades kraftigt av individuella misstag. Sedan kändes det som att ÖFK hade väl stor respekt för Arsenal i vissa lägen. Trots detta skapade Arsenal ett par målchanser och en straff.

Med tanke på det gynnsamma resultatet i match ett och att Arsenal spelar Ligacupfinal mot Man City redan på söndag så lär Wenger rotera laget. Senast spelade Arsenal ett starkt lag - nu blir det ett sämre sådant och det ökar såklart ÖFKs chanser. Ramsey är inte redo, Özil vilar, Cech vilar igen och Aubameyang är cup-tied. Skulle gissa att spelare som Koscielny, Monreal, Wilshere och Bellerin vilas.

Tänkbart lag:

Ospina,
Chambers, Mertesacker, Holding, Kolasinac
Elneny, Willock, Maitland-Niles
Iwobi, Welbeck, Mkitaryan

Arsenal är förvisso starka hemma, men den här matchen är gigantiskt stor för ÖFK-spelarna, som har allt att vinna. Potters mannar har nu, efter att ha fått känna på motstånd av den här kalibern, fått ytterligare en veckas träning - positivt för deras matchform såklart.

Med tanke på att ÖFK har 5000 fans med sig till London tror jag spelarna kommer vara fullt motiverade och inspirerade i 90 minuter - oavsett vad det står i matchen eller totalt i dubbelmötet. Tror inte heller laget kommer spela för att hålla nere siffrorna - Potters mannar lär försöka här.

När Gunners leder matcher tenderar de inte sällan agera slarvigt och lite nonchalant. Nu leder Arsenal med 3-0 när domaren blåser igång fajten. Tror därför att de känner att de kan ha "råd" att släppa till en del i defensiven.

Ett roterande Arsenal, ÖFK som fått känna på motståndet och ett dubbelmöte som är i det närmaste klart. Tror det är kan bli rätt öppet och tycker Östersund ska ha goda chanser att göra minst ett mål.

2/3-1?




This is the stats tab
This is the post tip